Læsetid: 2 min.

Hør Baltras debutalbum ’Ted’ som undskyldning for at isolere dig i sommerferien

Både Baltras debutalbum, ’Ted’, og samarbejdet mellem Jonny Nash og Gigi Masin, ’Postcards from Nowhere’, lander som den perfekt afkølede underlægningsmusik til en højsommer blegnet af uforklarlig apati og kuldsejlede forventninger
14. august 2019

Det er slutningen af juli. Dine venner er rejst på ferie. Byen omkring dig føles bar og efterladt. Du overvejer, hvad der er galt. Du føler dig afskåret fra virkeligheden. Du har hovedtelefoner i ørerne konstant. En eller anden begynder at snakke til dig i et grødet tonefald dybt indefra. Han gentager sit spørgsmål:

»do you feel
what I feel
the pain?
«

Andre klimprer formålsløse melodier på elektrisk guitar og klaver. Det er kun dig, der kan høre det. 

Stemmen, der lykkes med at trænge igennem, tilhører den amerikanske lo-fi houseproducer Baltra, og følelsen af distanceret demotivation kommer fra hans debutalbum, Ted, opkaldt efter hans nyligt afdøde far. Strenge og tangenter slås an af ambientartisterne Jonny Nash og Gigi Masin.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu