Læsetid: 4 min.

Marika Hackman sprudler af sexet selvsikkerhed og festlig trods

Britiske Marika Hackman er en selvudråbt opmærksomhedsluder, hvis tredje album fortjener et hav af opmærksomhed. Ikke kun fordi hun bramfrit og selvsikkert synger om, hvordan hun onanerer for at dulme sine hjertesorger, men fordi hun er en øm, karismatisk sanger og musikalsk ambitiøs multiinstrumentalist
Britiske Marika Hackmans tredje album handler om bruddet med hendes ekskæreste. Her sætter hun på forførende vis ord på frustrationen over at elske en, man ved, man ikke skal være sammen med – og på at tackle hjertesorger med onani.

Britiske Marika Hackmans tredje album handler om bruddet med hendes ekskæreste. Her sætter hun på forførende vis ord på frustrationen over at elske en, man ved, man ikke skal være sammen med – og på at tackle hjertesorger med onani.

David Wala

22. august 2019

Hvor andre bands sælger T-shirts eller klistermærker som merchandise, kan man i Marika Hackmans webshop købe et par mormortrusser, identiske med dem hun selv bærer på coveret til sit tredje album Any Human Friend.

Her er hun udelukkende iført et par hvide bomuldsunderbukser af den variant, der går godt ned om hofterne og helt op til navlen. Den slags lingeri, som signalerer alt andet end erotik. Og i favnen holder hun en brunspættet kælegris, der dækker for hendes bryster.

Det er ikke uden et gran af ironi, at den 27-årige britiske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Marika Hackman vælger at lade sig fotografere sådan.

For selv om hun ikke ligefrem emmer af sexappeal på coverfotoet, er pladen spækket med sangtekster om, hvordan hun tilfredsstiller andre kvinder – og såmænd også sig selv.

Det er sange, der rummer den slags intime detaljer, man helst ikke vil dele med sine forældre. Men Hackmans forældre har skam hørt pladen, har hun fortalt i et interview, og selv om det er hårde løjer, elsker de den. Og hvorfor skulle de ikke gøre det?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu