Læsetid: 2 min.

Charli XCX træffer de sikre valg på sit tredje album

Hvor det før var den elektroniske musikscene, der trak i sangerinden Charli XCX, er det nu forbillederne Katy Perry og Taylor Swift, der inspirerer hende. Og hvor lyden af den britiske sangerinde før var en lidt barnlig omgang med elektropoppens skarpe redskaber, er den nu på vej i stabilt tempo mod stadionstørrelse
Charlie XCX er blevet stor, men ikke så voksen, at hun er holdt op med at sige tingene ligeud.

Charlie XCX er blevet stor, men ikke så voksen, at hun er holdt op med at sige tingene ligeud.

Marcus Cooper/Atlantic Records

20. september 2019

Charli XCX har længe befundet sig på en solid, men også lidt ubeslutsom vippeblok mellem den elektroniske scene og popmusikken.

I studiet har hun et tæt samarbejde med produceren SOPHIE og med artister som rapperen CupcaKKe og danske Mø. Samtidig turnerer hun verden rundt med stjerneforbillederne Katy Perry og Taylor Swift.

Hvor lyden af Charli XCX før virkede som en lidt barnlig omgang med elektropoppens skarpe redskaber, er den nu på vej i et sikkert og stabilt tempo mod stadionstørrelse. På sit tredje soloalbum, Charli, træffer sangerinden sikre og velovervejede, musikalske valg, både lyrisk og formmæssigt. Det begynder at lyde, som om at hun orienterer sig mere og mere mod også at please sine egne popidolers publikum. 

Next level Charli

Sangerinden Charlotte Aitchison er kommet ud af internettet. Da hun var 16-17 år, blev hun opdaget via sin MySpaceprofil. Hun begyndte at optræde til undergrundsfester og raves under sit MSN Messenger-navn, Charli XCX. Og dengang var det den elektroniske musikscene, der trak i unge Charlotte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu