Læsetid: 2 min.

Ditte Steensballes vinhane strømmer af overskud, kroget idiosynkrasi og pruttet naturvin

Ditte Steensballes flydende flow
6. september 2019

Hvis man forestiller sig, at man kan tappe vin direkte af Ditte Steensballes nye novellesamling, vil de ganer, der er tilhængere af vildt gærede naturvine, have mulighed for at blive glade. Steensballes nye novellesamling Requiem for en kornmark er på en eller anden måde både et naturligt og ukontrolleret sted, hvor man ikke slår græs, og hvor tankerne bare flyver hen, hvor de vil. Tingene er i en form for idiosynkratisk flow, og gud altså, selve flowet, og den stemme, der bærer det frem, kan jeg virkelig godt lide!

Ditte Steensballe: ’Requiem for en kornmark’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu