Læsetid: 3 min.

Man må lære at elske sin mælkebøtte som den er

Sjov, tankevækkende og underfundig billedbog af det nye makkerpar Kvist og Parkins, om hvordan man må lære at elske sine mælkebøtter. Fyldt med smukke, finurlige akvareller og morsomme, poetiske replikker
Sjov, tankevækkende og underfundig billedbog af det nye makkerpar Kvist og Parkins, om hvordan man må lære at elske sine mælkebøtter. Fyldt med smukke, finurlige akvareller og morsomme, poetiske replikker

Illustration fra bogen

20. september 2019

Som klimabevidst forbruger er mælkebøtter noget, man spiser og fletter kranse af. Som haveejer forholder det sig ofte brutalt anderledes. Mælkebøtter skal væk! For hvis græsplænen først er invaderet af løvetænderne spreder de sig lynhurtigt og er nærmest umulige at fjerne grundet deres lange pælerødder.

Det er nok derfor, at de fleste har et lidt anstrengt forhold til den udbredte blomst, som i billedbogen Blomsten der elsker mig ved gud også er anstrengende selvhævdende.

Den erfarne forfatter Hanne Kvist er gået sammen med tegner Signe Parkins, som her debuterer som børnebogsillustrator. De udgør et fremragende makkerpar ved på finurlig og morsom vis at fortælle om en lille plante, der drager ud i verden og væk fra sin storskrydende mælkebøtteven. Begge erfarer, at de ikke kan undvære hinanden, og planten vender tilbage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu