Læsetid: 3 min.

Post Malone er mumblerappens Thomas Helmig

På sit tredje album ’Hollywood’s Bleeding’ synger den gigapopulære rapper Post Malone halvhæst, svulstigt og indfølt om den slags problemer, der er forbeholdt dem, der har masser af penge og masser af succes. Hans pubertære pral og velproducerede pludder bliver for denne anmelder trættende i længden
Post Malones indgang til musikken var gennem videospillet Guitar Hero. Og de pubertære platheder, han fletter ind i sine tekster, efterlader et indtryk af, at han endnu ikke er vokset helt fra teenagetidens præferencer, mener Informations anmelder

Post Malones indgang til musikken var gennem videospillet Guitar Hero. Og de pubertære platheder, han fletter ind i sine tekster, efterlader et indtryk af, at han endnu ikke er vokset helt fra teenagetidens præferencer, mener Informations anmelder

ZUMA Press

11. september 2019

»Stay Away« står der med sirlig skråskrift hen over Post Malones ene øjenbryn. Og jeg holder mig gerne væk, for der er ikke meget ved den 24-årige ansigtstatoverede texaners tredje album Hollywood’s Bleeding, der giver mig lyst til at blive i hans musikalske selskab.

Post Malone er mumblerappernes Thomas Helmig. Hans borgerlige navn er Austin Richard Post, og han er stor i USA. Så stor, at hans sidste album med den bøvede titel Beerbong and Bentleys sidste år var det tredje mest populære album i USA, hvis man skal tro Billboard-listen.

Hans indgang til musikken var gennem videospillet Guitar Hero. Og de pubertære platheder, han fletter ind i sine tekster, efterlader et indtryk af, at han endnu ikke er vokset helt fra teenagetidens præferencer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Outside the winter sky turning grey
City up in smoke it's only ash when it rains
Howl at the moon and go to sleep in the day
I fool everybody till the drugs fade away
In the morning, blocking out the sun with the shades
She gotta check her pulse and tell herself that if she okay
Seem like dying young is an honor
But who be at my funeral? How I wonder
I go out, and all the eyes on me
I show out, do you like what you see?
Hey now, they closing in on me
Let them sharpen all they teeth
This is more than I can handle
Blood in my Lambo
Wish I could go, I'm losing hope
I light a candle, some Palo Santo
For all these demons, wish I could just go on

Pubertært? Aah hold nu. Faktisk en smuk beskrivelse af Hollywoods paranoide og selvdestruktive stjernetilværelse.