Læsetid: 4 min.

Anmeldelse: Det kræver styrke og mod at bryde med højreekstremismen

’Skin’ fortæller stærkt den virkelige og rystende historie om en amerikansk højrefløjsekstremist, der bryder med hadet og volden, da han møder kærligheden og ser muligheden for en anden tilværelse
Jamie Bell leverer en stærk præstation som den tatoverede skinhead og højrefløjsekstremist Bryon Widner i Guy Nattivs betimelige drama, ’Skin’.

Jamie Bell leverer en stærk præstation som den tatoverede skinhead og højrefløjsekstremist Bryon Widner i Guy Nattivs betimelige drama, ’Skin’.

Another World Entertainment

18. oktober 2019

På et tidspunkt i begyndelsen af Guy Nattivs Skin kigger filmens hovedperson, skinhead og nynazist Bryon ’Babs’ Widner (Jamie Bell), sig i spejlet efter at have kastet op ud over sig selv og ser på én gang fortabt og forundret ud.

Det er tydeligt, at han ikke er helt sikker på, om han har kastet op, fordi han er fuld, eller fordi han væmmes over sig selv, de tatoveringer og symboler, han har overalt på kroppen, også i ansigtet, og de ting, han har gjort for, som han siger, at holde Amerika rent.

Et øjeblik efter falder han bevidstløs om og vågner først, da politiet braser ind ad hans dør og arresterer ham for til en white pride-demonstration at have gennemtævet en ung, sort mand.

Bryon er skyldig, men de er alligevel nødt til at lade ham gå, fordi han ikke vil tale og da slet ikke forråde sin ’familie’ i den vikinge- og nordisk mytologi-inspirerede, højreradikale gruppe, han er medlem af.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu