Læsetid: 2 min.

Grib chancen! Man ved aldrig, hvornår det er for sent

Lægesønnen Lenny lærer at sætte pris på livet, da han møder en hjertesyg dreng i Marc Rothemunds forudsigelige, men charmerende og, ja, hjertegribende film ’Mit ustyrlige hjerte’
Lenny (Elyas M’Barek) og David (Philip Noah Schwarz) lærer hinanden at leve livet i Marc Rothemunds charmerende ’Mit ustyrlige hjerte’.

Lenny (Elyas M’Barek) og David (Philip Noah Schwarz) lærer hinanden at leve livet i Marc Rothemunds charmerende ’Mit ustyrlige hjerte’.

Angel Films

31. oktober 2019

Det er en såre banal og forudsigelig, men heldigvis også livsbekræftende og charmerende historie, som tyske Marc Rothemund fortæller i Mit ustyrlige hjerte: Lægesønnen Lenny (Elyas M’Barek), der lever det sorgløse natklubliv med sprut, kvinder og hurtige biler, kører en dag galt. Ganske selvforskyldt. Han spilder sin drink i skødet og ender med at køre durk igennem sin fars garage og ned i poolen.

Faren (Uwe Preuss), der er kirurg, arbejdsnarkoman og træt af sin søns skørlevned – Lenny sprang fra sit medicinstudie og lever nu af farens penge – insisterer på, at knægten nu skal tilbringe tid sammen med en dødssyg, 15-årig hjertepatient, David (Philip Noah Schwarz), der i modsætning til Lenny ikke har meget at se frem til. Måske kan det lære Lenny at tage sit eget liv alvorligt, tænker faren.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Oluf Husted
Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu