Læsetid: 2 min.

Det er en højst besynderlig familie, vi møder i ’Familien Addams’

Den animerede udgave af ’Familien Addams’ er lovlig firkantet i sit opbyggelige budskab, men den rummer sjove øjeblikke og god visuel energi
Gomez og Morticia Addams må kæmpe mod intolerance og mangel på forståelse i den animerede ’Familien Addams’.

Gomez og Morticia Addams må kæmpe mod intolerance og mangel på forståelse i den animerede ’Familien Addams’.

SF Studios 

1. november 2019

Hvis man altid har spekuleret over, hvor mon familien Addams har fundet sit helt fantastiske, uhyggelige og spindelvævsindhyllede hus, ja, så får man svaret i den nye, animerede udgave af tegneserieskaberen Charles Addams’ morsomme historier om den aparte, aristokratiske familie, der elsker alt, hvad der er uhyggeligt, mørkt og makabert. (Tegneserien, der er fra 1938, var et satirisk modbillede på den amerikanske kernefamilie).

Familien Addams, der kan ses med danske stemmer, begynder med, at hele den store familie – med ægteparret Gomez og Morticia i spidsen – må tage flugten, fordi vrede landsbyboere mener, at de er monstre og derfor ikke vil have dem boende i byen længere.

Det lykkes dog Gomez og Morticia, i New Jersey af alle steder, at finde et tidligere sindssygehospital – for sindssyge kriminelle! – som passer godt til dem, og hvor de 13 år senere lever godt og idyllisk med deres to børn, morbide Wednesday og morderiske Pugsley. Men hus-makeover-furien Margaux vil det anderledes.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu