Læsetid: 4 min.

’Lehman Brothers’ er en fin forestilling, men hvad man kan bruge den til, er sværere at svare på

Jeg frygtede det værste. Hvorfor skal publikum dog belemres med den amerikanske virksomhed Lehman Brothers som teater? Overraskende nok gør holdet på Republique det glimrende. Selv om det stadig er uklart, hvad jeg skal stille op med forestillingen
De tre skuespillere har en god energi sammen, de spiller glimrende, og deres præstationer løfter sig helt, når de spiller kvinder. Af en eller anden grund. Jeg siger det bare, skriver Informations anmelder.

De tre skuespillere har en god energi sammen, de spiller glimrende, og deres præstationer løfter sig helt, når de spiller kvinder. Af en eller anden grund. Jeg siger det bare, skriver Informations anmelder.

Karoline Lieberkind

14. oktober 2019

Kunne du tænke dig at se en teaterforestilling om familien bag Danfoss? Om Ecco? Om LEGO eller JYSK? Tja, jeg ved ikke med dig, kære læser, men det ville nok ikke være mit førstevalg.

Jeg abonnerer ikke på Børsen, dramatikken på aktiemarkedet rammer mig ikke så hårdt som dramatikken indeni og blandt mennesker, og når det så tilmed omhandler en amerikansk virksomhed som Lehman Brothers, ja, så var jeg ærligt talt sådan ret afkølet på forhånd.

Det er den garvede og hæderkronede instruktør Peter Langdal, der står bag opsætningen af den i finansverdenen legendariske familievirksomhed Lehman Brothers, der med over 150 år på bagen gik konkurs under finanskrisen i 2008 og derved fik en lang række øvrige virksomheder til at bløde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu