Læsetid: 3 min.

’Fred til lands’ er nået til afgørelsernes time for Ebberups selvbestaltede selvtægtsudvalg

Næsten alle forældre blev forsonet med deres børn i næstsidste afsnit af ’Fred til lands’, mens den gravide Bibi i den grad har fået nok af pis
Bibi fra ’Fred til lands’ er gravid og færdig med pis. 

Bibi fra ’Fred til lands’ er gravid og færdig med pis. 

Danmarks Radio

18. november 2019

I den lille fynske by Ebberup, hvor alle huse er indrettet med mønstret tapet i mørke farver, er det endelig blevet afgørelsens time. 

Det selvbestaltede hævndrabsudvalg, der af forskellige årsager vil tage livet af den lokale allroundbølle Mike (Morten Hee Andersen), er ved at være parate. 

Tvivl og tøven har indtil nu holdt dem tilbage, men nu er planen klar: Sankt Hans aften skal Mike overmandes i sit hus af fjerkræfarmbestyreren Milad (Dar Salim), der har erfaring fra det irakiske militær. Bibi (Lene Maria Christensen) skal sprøjte ham med noget bedøvende, og mens alle de andre tager op til det fælles bål i byen og ser heksen blive brændt af og sendt ad hekkenfeldt til, skal hun gøre det samme med Mike og hele huset, han bor i.

Ingen vil bemærke en ekstra røgsøjle. Forud for overfaldet har de forgiftet hans noget bistre far, så han kunne blive indlagt og således være i fred. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu