Læsetid: 4 min.

Lizzo gør det smukt at lukke øjnene og forestille sig, at man er en ’thick bitch’

Den amerikanske rapper og sangerinde Lizzo var i 100 procent hopla, da hun tirsdag aften afsluttede sin europatourné, omgivet af ’lizzbians’ og med budskabet om, at alle bør elske sig selv maksimalt
Med sin funky frivolitet og gigantiske stemme synger Lizzo både sikkert og selvsikkert og fra hjertet.

Med sin funky frivolitet og gigantiske stemme synger Lizzo både sikkert og selvsikkert og fra hjertet.

Martin Fælt Gonzales

21. november 2019

Menstruationsbindsfirmaet Always kørte for et par år siden en reklamekampagne med sloganet #LikeAGirl, der blandt andet bestod af en reklamefilm, hvori en række teenagere bliver bedt om at vise, hvordan man løber, når man løber som en pige. For rullende kameraer demonstrerer den ene efter den anden, hvad de forstår ved at løbe piget ved overstadigt og fjantet at sjoske afsted. Men da pigerne bliver bedt om at løbe som dem selv, spurter de derudad. Selvsikkert og målrettet.

Den amerikanske sangerinde og rapper Lizzo må have set denne reklame, for hendes sang »Like a girl« er én lang hyldest til alle, der gør noget ’piget’. Og med ’piget’ mener hun for eksempel at stille op til præsidentvalget eller vinde Wimbledon. Det er, som hun synger (med let skjulte hilsner til to af halvfemsernes største pigegrupper Spicegirls og TLC) ensbetydende med at være »crazy, sexy, cool« – både med og uden makeup.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu