Læsetid: 3 min.

Martin Glaz Serup har skrevet en doven bog i tomgang

’Endnu er dagen ikke spildt’ er en bunke dagbogsnotater og læsenoter samlet til en bog
Alting er »pisseinteressant«, hvis linjerne knækker rigtigt, erklærer Martin Glaz Serup såre indsigtsfuldt et sted. Gid hans egne linjer dog var mere spændstige og ikke bare slappe, skriver Erik Skyum-Nielsen.

Alting er »pisseinteressant«, hvis linjerne knækker rigtigt, erklærer Martin Glaz Serup såre indsigtsfuldt et sted. Gid hans egne linjer dog var mere spændstige og ikke bare slappe, skriver Erik Skyum-Nielsen.

Mathias Olander

22. november 2019

Litteraturforsker og børnebogsforfatter Martin Glaz Serup (født 1978, debut i 2002) har for nylig udsendt sin ottende digtsamling. Om den kan der bestemt være adskillige positive ting at sige, men størsteparten af dens indhold virker, viser det sig snart, som øvelser i disciplinen fritstående associativ tomgang.

Martin Glaz Serup: ’Endnu er dagen ikke spildt’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu