Læsetid: 2 min.

Nicklas Buchs debutroman havde fungeret bedre som kronik

Nicklas Buch skulle have skrevet en regelret erindrings- eller debatbog, så kunne hans vidnesbyrd stå præcist og fokuseret uden at blive forvansket af litterære dikkedarer, fjollede krydsklip og sproglige uheldigheder
I en række daterede optegnelser er Nicklas – fortælleren, han er lige begyndt i gymnasiet – flyttet tilbage til sin mor. Hun har været på afvænning, hun kæmper med at holde sig stoffri, imens Nicklas er en lille trykkoger af vrede.

I en række daterede optegnelser er Nicklas – fortælleren, han er lige begyndt i gymnasiet – flyttet tilbage til sin mor. Hun har været på afvænning, hun kæmper med at holde sig stoffri, imens Nicklas er en lille trykkoger af vrede.

Sofia Busk

8. november 2019

I pressematerialet til sin debutroman Pillerne får mors øjne til at nærme sig gulvet fortæller den helt unge Nicklas Buch både, at hans bog er baseret på hans eget liv, og at den er en slags brugslitteratur. Han har skrevet den, fordi der manglede historier om, hvordan det er at vokse op som barn af en stofmisbruger. Måske kan andre, der har befundet sig i samme hårde situation, få noget ud af at læse bogen.

Nicklas Buch: 'Pillerne får mors øjne til at nærme sig gulvet'.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer