Læsetid: 4 min.

»Det var sgu nemmere, da jeg var ung. Da gik man til Karl Ove, for han havde god sæd«

Se på solen, den er mørk som natten! I ’Solformørkelse’ på Teater Grob hober traumerne sig langsomt, men sikkert op i et bergmansk familiedrama om svigt, overgreb, løgne og barnløshed. En enormt velspillet og heftig tåreperser af en forestilling
Ulla Henningsen og Anette Støvelbæk spiller mor og datter i Teater Grobs ’Solformørkelse’.

Ulla Henningsen og Anette Støvelbæk spiller mor og datter i Teater Grobs ’Solformørkelse’.

Emilia Therese

9. november 2019

Netop i år er solformørkelsen total, i det mindste er dét noget at glæde sig over, mener Henrik, astronom, mand i fast parforhold, lagkagebager i fertilitetsbehandling og forsøgsvis optimist. Mia, fødselar, 35 år, kvinde i fast parforhold, natlig shopaholic i fertilitetsbehandling, siger ingenting.

Hun ligner én, månen har skygget for i årevis, men hov nu kommer gæsterne, og kagen er ikke færdig. Hej mormor, nå da, mormor vil have rødvin lige med det samme, og hej mor, nå det vil mor også, masser af rødvin, og hvorfor, råber mormor-med-vin, går Mia ikke bare ud og knalder en anden med bedre sædkvalitet, det var sgu da nemmere, det gjorde vi, da jeg var ung. Da gik man til Karl Ove, for han havde god sæd. Mærkelig stemning, kagen er stadig ikke færdig, hvad er det, du siger, siger mor-med-vin, siger du, at Kim ikke er min far?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer