Læsetid: 3 min.

Der er et stort tomrum, når børn flytter hjemmefra. Dét handler ’Ninna’ om

Alenemor Ninna får et sammenbrud i den danske dramakomedie ’Ninna’, da hendes 18-årige søn pludselig annoncerer, at han har i sinde at flytte hjemmefra
Ninna (Susanne Juhàsz) sammen med sin nabo, Morten (Peter Gantzler), der falder for hende, selv om hun ikke tør give sig hen til ham.

Ninna (Susanne Juhàsz) sammen med sin nabo, Morten (Peter Gantzler), der falder for hende, selv om hun ikke tør give sig hen til ham.

UIP

7. november 2019

Hovedpersonen i Ninna arbejder på en grillbar i Præstø og er bare for meget, og hun ved det egentlig godt selv. Hun kan bare ikke lade være, hverken med sit kulørte tøj eller flamboyante parykker. Hun har det med hjemmefra. Som barn af to alkoholikere har Ninna (Susanne Juhàsz) ikke sin grænseoverskridende, tonedøve adfærd fra fremmede.

Hun taler og griner for højt, er alt for ærlig og har stort set ingen hæmninger, når hun begår sig ude i offentligheden – og over for sin nu 18-årige søn, Dennis (Rex Leonard), der dog er ved at have fået nok af sin mor.

Det går op for Ninna den dag, hvor Dennis på én gang fortæller hende, at han flytter hjemmefra og har fået sig en kæreste, Maria. Chokerede Ninna, der slet ikke ved, hvad hun skal gøre af sig selv, forbyder drengen at flytte, men han gør det alligevel, og hendes verden falder sammen. Han var hele hendes liv.

Og så er det, at Ninna bliver endnu mere for meget: Hun kimer ham ned, følger efter ham og Maria, opsøger parret hjemme hos hendes forældre – i en vældig pinlig scene – og dukker uanmeldt op hjemme i Dennis’ lille lejlighed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu