Læsetid: 3 min.

To perfektionistiske musikere hylder det uperfekte og deres køn

To kvindelige, elektroniske poeter undersøger perfektionen i en uperfekt verden. Amerikanske Sudan Archives med afroamerikansk stolthed og referencer til et akademisk værk. Australske Sui Zhen gennem sin hovedperson, den kunstige intelligens AI Linda
I en promovideo til sit tredje album Linda, Losing bærer australske Sui Zhen tilsyneladende en maske af sit eget ansigt. Albummet er personligt designet og ganske fordomsfrit pop.

I en promovideo til sit tredje album Linda, Losing bærer australske Sui Zhen tilsyneladende en maske af sit eget ansigt. Albummet er personligt designet og ganske fordomsfrit pop.

Agnieszka Chabros

28. november 2019

Alt er på sit rette sted hos denne uges to musikalske poeter – på de to strålende albummer fra amerikanske Sudan Archives og australske Sui Zhen. Klangrummene er rene, og instrumenterne står klart og klinger smukt og velafrundet. Der er ikke noget støv, ingen rust, nul forvrængning. Feng shui-pop.

Men samtidig undersøger begge kvinder den menneskelige tilstand i vores komplicerede nu. Ja, de anerkender, at kontrol er noget, man kun kan drømme om i den virkelige verden – men til gengæld realisere i sit personlige univers.

Herunder musikkens univers.

Sudan Archives – Foto: Ross Harris

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu