Læsetid: 5 min.

Voldsomme scener fra et ægteskab i Noah Baumbachs eminente ’Marriage Story’

Noah Baumbach fortæller stærkt, rørende og indimellem også morsomt om en kærlighed, der forputter sig, og et ægteskab, der forliser. Den fremragende ’Marriage Story’ har biografpremiere torsdag og Netflix-premiere ugen efter
Der var engang, hvor Nicole (Scarlett Johansson) og Charlie (Adam Driver) endnu var et lykkeligt ægtepar i Noah Baumbachs ’Marriage Story’. 

Der var engang, hvor Nicole (Scarlett Johansson) og Charlie (Adam Driver) endnu var et lykkeligt ægtepar i Noah Baumbachs ’Marriage Story’. 

Netflix

28. november 2019

Der er en scene i Noah Baumbachs nye film, Marriage Story, som er mere brutal end alle de andre. Ægtefællerne Nicole (Scarlett Johansson) og Charlie (Adam Driver) er midt i en smertefuld skilsmisse, der også involverer deres lille dreng, Henry (Azhy Robertson), og et forsøg på at tale sig fredeligt tilrette er endt i et voldsomt skænderi. De råber mere og mere ad hinanden og kalder hinanden de grimmest mulige ting.

Til sidst gør Charlie det, man ikke må, og udbryder på én gang grådkvalt og ophidset, at han ville ønske, at Nicole var død, så han kunne have Henry for sig selv. Charlie bryder grædende sammen, og scenen ender med, at Nicole holder om ham, trøster ham, og de siger undskyld til hinanden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Eva Schwanenflügel
ingemaje lange, Bjarne Bisgaard Jensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu