Læsetid: 2 min.

Tinashe producerer gør det selv-r&b af den rigeligt døsige slags

Den amerikanske popsopran og producer Tinashe synger på sit fjerde album om at danse, ryge, drikke og knalde. Til tider er hendes bløde beats og sexede nynnen pirrende, men ’Songs For You’ er også en rigeligt sløv affære
Tinashe på Roskilde Festival i 2017, inden hun droppede sit pladeselskab. Hendes nyeste album har hun produceret i sit sit hjemmestudie og udgivet på sit eget label Tinashe Music Inc.

Tinashe på Roskilde Festival i 2017, inden hun droppede sit pladeselskab. Hendes nyeste album har hun produceret i sit sit hjemmestudie og udgivet på sit eget label Tinashe Music Inc.

Jens Panduro (Arkivfoto)

6. december 2019

Det er vel nærmest en klassiker i musikindustrien. Historien om pladeselskabet, der opdager en talentfuld sangerinde, forærer hende en pladekontrakt, men i stedet for at skrive kunstnerisk frihed ind i kontrakten presser hende ind i en prædefineret poppersona i profittens tjeneste. Og så må hun gå så grufuldt meget igennem, før hun kan befri sig fra deres kontrol. 

Det er en konflikt a la denne, der går forud for den amerikanske sangerinde Tinashes fjerde album Songs For You. Et album, hun – efter en længere fejde med RCA Records, der gjorde udgivelsen af hendes forrige album Joyride til alt andet end en fornøjelse – selv har produceret i sit hjemmestudie og udgivet på sit eget label.

Hverken stemmetøjet eller selvsikkerheden hos den 26-årige soulsopran fejler noget. Hun har sunget, siden hun kunne tale, været barnestjerne i filmbranchen, og som den ene femtedel af pigegruppen The Stunners har hun turneret som opvarmning for Justin Bieber.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu