Læsetid: 2 min.

Brittany Howard genopfinder soulen og bluesen uden en høvl i sigte

Brittany Howard er friktionens og modstandens mester. Med mindelser om Prince og D’Angelo og Frank Ocean slår hun buler og huller i soul- og bluesgenrerne. Og dermed giver hun traditionen farve i kinderne, så man næsten skulle tro, at den var purung igen
På sin solodebut Jaime elsker Brittany Howard traditionen så hårdt, at hun slår buler i den, ja, endda huller, som hun kan stikke ørerne ud ad.

På sin solodebut Jaime elsker Brittany Howard traditionen så hårdt, at hun slår buler i den, ja, endda huller, som hun kan stikke ørerne ud ad.

Sony Music

10. januar 2020

31-årige Brittany Howard er en reformator. En stemme, der skærer gennem konventionerne, men alligevel lever og ånder inden for dem. Hun kender soulen og bluesens æstetiske traktater, det har hun bevist i bandet Alabama Shakes.

Men hun anerkender også, at musik er et hårdført væsen, der tåler andet end blot kustodernes forsigtige omgangstoner – at det har godt af modstand, udfordringer og hård kærlighed. At det er under modstand og friktion, at både mennesker og musik vokser og udvikler sig, skriver ny historie.

Ingen knast er høvlet af

På sin solodebut Jaime er Brittany Howard friktionens og modstandens mester. Hun elsker traditionen så hårdt, at hun slår buler i den, ja, endda huller, som hun kan stikke ørerne ud ad.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu