Læsetid: 5 min.

Casper og Frank er mere ynkelige end nogensinde i ’Klovn – the final’. Men de er ikke sjovere

Den tredje og sidste Klovn-film skildrer to mænd, der grundlæggende har fundet fred med at være henholdsvis vatnisse og notorisk utro kyniker. Man savner de tidligere films afstand mellem hvem, Frank og Casper var, og dem, de gerne ville ses som
Det hele er ynkeligere og mere absurd i ’Klovn – The final’, men den er alligevel ikke bedre end de tidligere Klovn-film.

Det hele er ynkeligere og mere absurd i ’Klovn – The final’, men den er alligevel ikke bedre end de tidligere Klovn-film.

Nordisk Film

31. januar 2020

To midaldrende mænd i en tom villa, alene på ubestemt tid med en masse flasker vin, hundredvis af forårsruller, en enkelt omstridt tandbørste, moralske og hygiejniske standarder i frit fald, et hav af potentielle ansigtstab lurende lige uden for døren og udsigt til den enes kones udenomsægteskabelige flirt.

Så ynkelig er den situation, de to venner Frank og Casper befinder sig i i den tredje og sidste film i Klovn-universet, Klovn – The Final.

Egentlig skulle de bare på weekendtur til Island. Officielt for at fiske laks, reelt for at besøge Bent Fabricius-Bjerres pop up-bordel Alley Cat, som for en enkelt weekend får fløjet prostituerede til Reykjavik fra hele verden. Men så får et fejlslagent scoretrick de to venner smidt ud af Københavns Lufthavn, og de beslutter sig for i stedet at holde en hemmelig hæmningsløs herreweekend i venneparret Lars Hjortshøj og Tina Bilsbos hus, der ligger lige over for Franks.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Søren Peter Langkjær Bojsen
  • Eva Schwanenflügel
  • Ejvind Larsen
Søren Peter Langkjær Bojsen, Eva Schwanenflügel og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Se traileren dvs. advarslen. Tænkt: Den film skal jeg absolut ikke se pga. dens pinlige ufrivilige "komik"
Men det forholder sig jo nok som Niels Hausgård siger det: Sådan vil de unge have det. altså at komik (som så meget andet) er generationsbestemt. Unge/Yngre vil nok ikke finde Buste Larsens lortelandsmonologer morsomme.

Søren Peter Langkjær Bojsen

God pointe i slutningen af artiklen. Det havde været virkeligt sjovt med en “born again”-Casper C , der havde lagt fortiden bag sig og fået det New Age