Læsetid: 4 min.

Egentlig kan jeg bedst lide Benjamin Havs tekster, når han mindes en fødselsdag på Jensens Bøfhus

Benal-frontmand Benjamin Hav har udgivet to soloplader på to uger med en slags sungen rap. I alt 26 numre af en spøjs hybrid mellem hiphop, EDM og Kim Larsenske viser, der flyder over med alt, hvad han har på hjerte
Benal-frontmand Benjamin Hav har udgivet to soloplader på to uger med en slags sungen rap. I alt 26 numre af en spøjs hybrid mellem hiphop, EDM og Kim Larsenske viser, der flyder over med alt, hvad han har på hjerte

Sony Music

10. januar 2020

Jeg forestiller mig, at det ikke altid kan være lige spændende at være psykolog. Sådan at skulle lytte og nikke forstående, mens patienterne småsludrende øser ud af deres beklemte følelser og forkvaklede relationer. Ind imellem må man få lyst til at lukke ørerne, for nogle problemmer kan virke trivielle i længden.

Tanken slår mig, da jeg lytter til Benjamin Havs to soloplader, Spice up your life og Dit syge dyr, der er udkommet i rap her i introen til det nye årti.

»Jeg har lavet dette soloalbum for endegyldigt at imødekomme min psykologs gentagne opfordringer om at gøre noget for lille Benjamin. Benjamin har også følelser«, forklarer rapperen, kendt fra succesduoen Benal i en kryptisk pressemeddelelse.

Og jeg skal da lige love for, at Havs psykolog får, hvad han/hun har bedt om.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu