Læsetid: 3 min.

Det skorter hverken på eksplosioner eller lummerhed i actionbromancen ’Bad Boys for Life’

I tredje og sidste Bad Boys-film fortsætter Will Smith og Martin Lawrence deres kække samspil som actionsøgende narkobetjente, mens dialog og plot gør klodset honnør for en mere inkluderende tidsånd
Pensionsspørgsmålet trænger sig på for narkobetjentene Mike Lowrey og Marcus Burnett i tredje og sidste ’Bad Boys’-film.

Pensionsspørgsmålet trænger sig på for narkobetjentene Mike Lowrey og Marcus Burnett i tredje og sidste ’Bad Boys’-film.

Columbia pictures

17. januar 2020

Hvis man har gået og ventet på en tredje og sidste actionkomediefilm i det, der nu er Bad Boys-trilogien, har man ventet virkelig længe. 17 år faktisk. Så længe er det siden, at den sidste Bad Boys-film gik i biograferne.

Hele 25 år er det siden, at den første Bad Boys overtog det åbenbart altid eksisterende marked for buddy cop-film fra Frækkere end politiet tillader-serien.

Det er en genre, der handler om umage politimakkerpar, som både driller og komplementerer hinanden, mens de opklarer den slags forbrydelser, der afføder rigtig mange eksplosioner, biljagter og nærkampe. Det gjaldt også Will Smith og Martin Lawrences karakterer, den stenrige, evigt flirtende adrenalinjunkie Mike Lowrey og den lidt mere forsigtige, seksuelt frustrerede familiefar Marcus Burnett.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu