Læsetid: 4 min.

Ida Holmegaard har skrevet en vidunderlig bog om at se og at se ud. Ingen af delene er ligetil

Ida Holmegaard skriver i sin nye ’LOOK’ så ekstatisk og klart, at essayet flakser med stor præcision
Det er dejligt og uvant at læse en bog, der ikke affærdiger tøjet som bare pjank og pyntesyge, men som derimod fordyber sig i det og tænker videre gennem det, skriver anmelder Benedicte Gui de Thurah Huang.

Det er dejligt og uvant at læse en bog, der ikke affærdiger tøjet som bare pjank og pyntesyge, men som derimod fordyber sig i det og tænker videre gennem det, skriver anmelder Benedicte Gui de Thurah Huang.

Sarah Michelle Riisager

7. februar 2020

Jeg ifører mig en Armani-skjorte af vasket sølvgrå silke, inden jeg sætter mig for at læse Ida Holmegaards nye bog. Skjorten er ekstravagant, men egentlig ret underspillet, bortset fra manchetknapperne, der er store og runde som perler, og afgiver en god, hård lyd, hver gang de rammer bordpladen.

Det føles vigtigt, hvad jeg ifører mig, nu jeg skal i clinch med Holmegaards Look, som er en bog om alt det udsøgte ved tøjet, vi tager på.

Ida Holmegaard: ’LOOK’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Anders Olesen
Maj-Britt Kent Hansen og Anders Olesen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu