Læsetid: 6 min.

Justin Bieber har taget hjemmeskoene på

Kom ikke og sig, at pop ikke kan være både mangfoldig, opfindsom og fuld af indsigt i kærlighedens væsen. Men kom og sig, at det magter Justin Bieber ikke. Med sit nye album, ’Changes’, leverer den canadiske superstjerne en monokrom og småborgerligt spejlblank udgave af kærlighedskataloget
’Changes’ er en o.k. charmerende plade, og den formidler lige dér, hvor Bieber står: i klicheernes kviksand. Jeg håber bare, at lytterne derude – ikke mindst hans hardcorefans, The Beliebers – finder visdom og støtte andre steder, når deres kærlighedsliv bliver bøvlet.

’Changes’ er en o.k. charmerende plade, og den formidler lige dér, hvor Bieber står: i klicheernes kviksand. Jeg håber bare, at lytterne derude – ikke mindst hans hardcorefans, The Beliebers – finder visdom og støtte andre steder, når deres kærlighedsliv bliver bøvlet.

Joe Termini

18. februar 2020

Justin Bieber troede ikke, han kunne være tro mod nogen – altså ud over sig selv. Men det skulle vise sig at være løgn. Og det kan han simpelthen ikke komme sig over på sit nye, femte album, Changes, som former sig som én lang retræte ud af overhalingsbanen og ned i mellemtempo. Dér hvor der måske ikke er så mange kæmpehits, men til gengæld god ro og mag til sange, hvor Bieber tripper over at gå med et bredt grin og hjemmesko på.

Meget passende udkom Changes på valetinsdag, omkring fire et halvt år efter hans forrige album, Purpose. Det er lang tid i den moderne popverden – og i et ungt menneskeliv.

I 2016 blev Bieber kæreste med den amerikanske model Hailey Baldwin. De slog op samme år, men blev kærester igen og så gift i 2018. At det var en god idé ønsker den 25-årige superstjerne ikke at efterlade nogen tvivl om. Så her er en plade, der eksklusivt handler om ægteskabelig lykke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu