Læsetid: 3 min.

King Krule er sin generations Tom Waits

Musikken er døsig, og instrumenterne lyder skramlede og omtågede på den unge brite King Krules tredje album ’Man Alive!’ Han synger bedøvet og rallende fra en depressiv sump om de udstødte, men også om at kærligheden kan findes på nedturens bund
King Krule spiller koncert i K.B. Hallen den 7. marts 2020.

King Krule spiller koncert i K.B. Hallen den 7. marts 2020.

PR Foto

28. februar 2020

»And how did you get this low?« Spørger King Krule sig selv på førstesinglen »(Don’t Let the Dragon) Draag On« fra hans tredje album Man Alive! Og det spørgsmål runger også i mig, når jeg lytter med (eller lader mig synke ned i depressionssumpen) på de 14 numre, der udgør den 25-årige brite Archy Marshalls tredje album udgivet under aliasset King Krule.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu