Læsetid: 3 min.

Den nye danske animationsfilm ’Drømmebyggerne’ forener det bedste fra Disney og Pixar

I den danske animationsfilm ’Drømmebyggerne’ formår folkene bag at fortælle en god, vedkommende og universel historie med forførende flotte billeder. Se den med dine børn
12-årige Minna og drømmebyggeren Gaff lægger skumle planer for Minnas papsøster, Jenny, i den flotte danske animationsfilm ’Drømmebyggerne’.

12-årige Minna og drømmebyggeren Gaff lægger skumle planer for Minnas papsøster, Jenny, i den flotte danske animationsfilm ’Drømmebyggerne’.

SF Studios 

6. februar 2020

Den danske animationsfilm Drømmebyggerne ser aldeles fantastisk ud. Der er kælet for detaljerne og den visuelle lir i den eventyrlige verden, som holdet bag, med instruktør Kim Hagen Jensen ved roret, har bygget op. At filmen samtidig fortæller en ganske velfungerende og opbyggelig historie, giver kun yderligere en grund til at klappe i hænderne.

Filmens hovedperson er 12-årige Minna (Emilie Koppel), der bor alene sammen med sin elskede far, John (Rasmus Botoft), og sin søde hamster, Viggo Mortensen. Moren, der er popstjerne, rejser verden rundt, så hende ser Minna ikke meget til – men det bliver dog til et postkort i ny og næ. Minna og farens tosomhed forstyrres dog, da Johns kæreste, Helene (Ditte Hansen), flytter ind sammen med sin datter, den selvoptagne Jenny (Caroline Vedel Larsen), der tænker mere på sine følgere på Instagram end på at opføre sig ordentligt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kenneth Krabat

Ser rigtig sjov ud, men for F, hvor jeg afskyer dansk instruktion af skuespillere(s diktion).

bare den havde været på engelsk. Dér kan de finde ud af det.