Læsetid: 7 min.

Ritt Bjerregaard: Elizabeth Warrens erindringer er levende og godt fortalt

Det er en stor fornøjelse at kunne fordybe sig i Elizabeth Warrens liv. Ritt Bjerregaard har læst hendes erindringer
’En fair chance’ er historien om den lavere middelklasses deroute set igennem Elizabeth Warrens kamp, skriver Ritt Bjerregaard.

’En fair chance’ er historien om den lavere middelklasses deroute set igennem Elizabeth Warrens kamp, skriver Ritt Bjerregaard.

Li Muzi

7. februar 2020

Når jeg i denne tid i medierne følger cirkusset omkring rigsretssagen mod præsident Trump i USA, så er der noget opmuntrende ved at læse en bog, der handler om et menneske, en politiker, der åbent og fornøjeligt fortæller om sit liv, vanskelighederne og de få sejre.

Elizabeth Warren er nu en af Det Demokratiske Partis kandidater til præsidentposten i kampen mod præsident Trump, og det er nok derfor, bogen nu er blevet oversat til dansk.

Det er en stor fornøjelse at kunne fordybe sig i Elizabeth Warrens liv. At lære hende at kende som barn, og forstå hvilken rolle faderen og moren sammen med en tante spillede for hende livet igennem. At følge med i, hvad hun havde at kæmpe imod for overhovedet at få en uddannelse, og forstå hvordan hun kunne komme dertil, at hun havde kræfter til at kæmpe om det største job i USA – præsidentembedet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Flemming Olsen

Ja, det er uden tvivl en fornøjelse, men præsident bliver hun aldrig. Ligesom fru Bjerregaard heller aldrig blev udenrigsminister, eller fik bygget 5000 boliger til 5000 i husleje. Men visionære debattører er da altid spændende at dagdrømme til.