Læsetid: 3 min.

Det viste sig, at de var trillinger adskilt ved fødslen, men så ...

Det store spørgsmål om, hvorvidt det er arv eller miljø, der former et menneske, spiller en central rolle i dokumentarfilmen ’Three Identical Strangers’, der handler om trillinger, som blev adskilt ved fødslen og fandt hinanden igen ved et tilfælde, da de var 19 år gamle
Brødrenes glæde, da de finder hinanden og opdager, hvor meget de har tilfælles, er smittende. Det viser sig dog, at hele affæren slet ikke er så lys og positiv, som man skulle tro.

Brødrenes glæde, da de finder hinanden og opdager, hvor meget de har tilfælles, er smittende. Det viser sig dog, at hele affæren slet ikke er så lys og positiv, som man skulle tro.

Taylor Jewell

20. februar 2020

Det begynder så godt og så utroligt: Tre unge, amerikanske, jødiske mænd på 19 år – David, Eddy og Robert – finder i 1980 tilfældigvis ud af, at de er trillinger, som blev adskilt lige efter fødslen. De har aldrig før mødt hinanden og er vokset op i vidt forskellige familier – arbejderklasse, middelklasse, overklasse – men de ligner hinanden til forveksling, ryger de samme cigaretter, har alle tre dyrket brydning, bevæger sig på samme måde.

Det er en solstrålehistorie, et veritabelt mirakel, som medierne kaster sig over, og trillingerne får mest muligt ud af al den hurlumhej og opmærksomhed, det fører med sig. De optræder i alverdens tv-shows, bliver berømte og fester på livet løs i New York, som i 1980’erne var verdens festhovedstad. De ender endda med at åbne en restaurant, The Triplets, der hurtigt bliver en stor succes. Alle vil se de berømte trillinger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Peter Beck-Lauritzen
  • Klaus Lundahl Engelholt
  • Erik Karlsen
Peter Beck-Lauritzen, Klaus Lundahl Engelholt og Erik Karlsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu