Læsetid: 3 min.

Magisk solskinspige til kamp mod ekstremregnvejr

Dreng møder super selvopofrende såkaldt solskinspige, der kan få den ellers evigt silende regn til at stoppe kortvarigt i Makoto Shinkais animefilm ’Weathering with You’. Dog ikke uden omkostninger for hende selv og den romance, som filmen drejer sig om
Hina er solskinspigen, hvis magi kan få regnen til at stoppe i den ellers evigt regnvåde og rå verden - men magien har sin pris.

Hina er solskinspigen, hvis magi kan få regnen til at stoppe i den ellers evigt regnvåde og rå verden - men magien har sin pris.

Camera Film

12. marts 2020

Det er oven på årets lange våde vinter kun alt for let at forestille sig den længsel efter blå himmel og strålende solskin, som sætter handlingen i gang i Makoto Shinkais animefilm Weathering with You.

Her er Tokyo plaget af et månedlangt evighedsregnvejr, der tilmed har overnaturlige eller i hvert fald exceptionelle træk. Nogle regndråber antager eksempelvis en størrelse, der er mange gange større end et menneske, og det er i mødet med sådan en, at hovedpersonen, den 16-årige dreng Hodaka, der er stukket af hjemmefra med en færge til Tokyo, er lige ved at blive skyllet overbord.

En fremmed mand ved navn Keisuke Suga når lige at gribe Hodakas hånd, inden monsterdråben skyller ham væk. Hodaka får Keisukes visitkort og besked på at finde ham, hvis han får brug for hjælp. Og det gør han, senere i Makoto Shinkais storbyeventyr, som med betagende billeder fortæller en lidt fersk kærlighedshistorie. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu