Læsetid: 3 min.

Teaterforestillingen ’Anna, Walk With Me’ prikker til den iboende dødsangst i os alle

På Teater Katapult i Aarhus kan man opleve en tankevækkende, musikalsk forestilling om liv og død og limbo derimellem. En smuk iscenesættelse, der med sin sympatiske mission fungerer godt trods enkelte mindre gode sekvenser
På scenen til venstre sidder musiker Julie Ben Semmane, der også er idékvinden bag forestillingen. Hun skaber musik både med instrumenter som tibetanske syngeskåle og sin egen stemme, hvilket leder tankerne hen på indianske, spirituelle handlinger. Bagved står den unge mor Anna (Anna Ur Konoy), en fortravlet karrierekvinde, der kommer ud for en trafikulykke og under et hjertestop på hospitalet forsvinder ind i en fragmenteret drømmeverden.

På scenen til venstre sidder musiker Julie Ben Semmane, der også er idékvinden bag forestillingen. Hun skaber musik både med instrumenter som tibetanske syngeskåle og sin egen stemme, hvilket leder tankerne hen på indianske, spirituelle handlinger. Bagved står den unge mor Anna (Anna Ur Konoy), en fortravlet karrierekvinde, der kommer ud for en trafikulykke og under et hjertestop på hospitalet forsvinder ind i en fragmenteret drømmeverden.

Jens Peter Engedal

6. marts 2020

Anna, Walk With Me er en musikalsk og poetisk teateroplevelse.

Den unge mor Anna (Anna Ur Konoy) er en fortravlet karrierekvinde, der hverken tager sig tid til sin lille datter eller sin gamle far. Lige indtil hun en dag kommer ud for en trafikulykke, og hendes hjerte går i stå på hospitalet.

Under hjertestoppet forsvinder Anna ind i en fragmenteret drømmeverden, hvor virkelige minder og surrealistiske oplevelser flyder sammen – og hvor hun får sat sin egen, nøgterne opfattelse af døden på prøve.

I det sorte scenerum foran publikum står to firkantede telte. Lette, halvgennemsigtige, hvide forhæng på spinkle metalstativer, der både kan skjule og fremvise alt efter, hvordan Kasper Daugbergs virkningsfulde lyssætning bringes i spil.

Scenografien og en lang række livagtige dukker, der indtager rollerne som de andre mennesker i Annas liv, er skabt af Rolf Søborg Hansen, som også selv er på scenen – både som dukkefører og statist.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu