Læsetid: 3 min.

’Bad Education’ skildrer et klassesamfund besat af resultater og af at tage sig godt ud

Hugh Jackman er formidabel i rollen som empatisk skoleleder i ’Bad Education’, der kan ses på HBO Nordic, og som med udgangspunkt i virkelige begivenheder fortæller om et menneskes dobbeltliv og økonomisk svindel i et skoledistrikt i New York
Frank Tassone (Hugh Jackman) og hans næstkommanderende, Pam Gluckin (Allison Janney), har gang i en god fidus i dramaet ’Bad Education’.

Frank Tassone (Hugh Jackman) og hans næstkommanderende, Pam Gluckin (Allison Janney), har gang i en god fidus i dramaet ’Bad Education’.

JoJo Whilden/Showtime

24. april 2020

Hovedpersonen i Corey Finleys velformede, underholdende Bad Education, Frank Tassone (Hugh Jackman), er en succesfuld mand.

Han er leder af et lille skoledistrikt i Roslyn i nærheden af New York, som han takket være mange års hårdt arbejde har gjort til det fjerdebedste i hele landet. Gymnasieeleverne fortsætter på de bedste universiteter, og ejendomspriserne stiger, fordi områdets skoler og dermed området er blevet så attraktivt.

Frank fejres med rette som en brillant leder og et stort menneske, der også kerer sig om sine elever og de ansatte på skolen, og som husker alles navne og prøver at gøre alle glade og støtter dem, der har brug for det. 

Det er hårdt arbejde, som Frank får hjælp til af sin næstkommanderende, Pam Gluckin (Allison Janney), der ikke er lige så god til at håndtere mennesker, som han er, men som arbejder effektivt bag kulisserne.

Og det er der brug for, idet skoledistriktet er i gang med et større prestigebyggeri, som både skal se godt ud og give eleverne en bedre hverdag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu