Læsetid: 5 min.

I Fortnite satte rapperen Travis Scott en astronomisk standard for virtuelle koncerter

Vi kan lige så godt vænne os til de virtuelle koncerter i en verden, hvor vi skal holde afstand. Og hvis de foregår på rapperen Travis Scott og hans udviklingsteams astronomiske niveau... så lad gå da
Fra koncerten.

Fra koncerten.

Screenshot

1. maj 2020

Personen med store kaninører foran mig har fået den ide at løfte et brændende mikrofonstativ i vejret og med begge hænder pumpe det op og ned under rapperen Travis Scotts koncert. Irriteret overvejer jeg at skyde vedkommende – som jo trods alt senere kunne vise sig at være en farlig rival – men jeg besinder mig og hopper i stedet fem meter op i luften og væk.

Det står ellers frit for at pløkke løs på hinanden med diverse skydevåben under koncerten med den 28-årige amerikanske rapper Travis Scott, men det virker ærlig talt lidt uhøfligt. I stedet er viben klart mere a la våbenhvile. Som var vi lige stået op af Første Verdenskrigs skyttegrave for at fejre jul med fjenden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu