Læsetid: 4 min.

Grib Childish Gambinos hånd – og forson dig med dig selv og menneskets katastrofe

Når Childish Gambinos nye album er bedst, er det et virkelig fremragende trip gennem en krøllet hjerne, krop og sjæl, der folder sig ud, så man kan mærke det i marv, ben, kød og hjernebark. En funky familiefølelse, en inklusion, en selvkærlig hånd strakt fra Childish Gambino og ud til os alle. Grib den
Når Childish Gambinos nye album er bedst, er det et virkelig fremragende trip gennem en krøllet hjerne, krop og sjæl, der folder sig ud, så man kan mærke det i marv, ben, kød og hjernebark. En funky familiefølelse, en inklusion, en selvkærlig hånd strakt fra Childish Gambino og ud til os alle. Grib den

PR Foto

4. april 2020

I en tid, hvor alt bliver udskudt eller sat på pause eller helt enkelt aflyst, er udgivelsesforløbet omkring amerikanske Childish Gambinos nye, fjerde album et aftryk af tidsånden.

For et par uger siden dukkede en streaming af noget, der lignede et nyt album – 12 numre – op på hans kridhvide hjemmeside for så at forsvinde kort efter igen. Det var søndag den 15. marts, og en uges stilhed fulgte.

Søndag den 22. marts udgav 36-årige Donald Glover alias Childish Gambino så sit nye album – med helt hvidt cover og opkaldt efter den sandsynligvis oprindelige, men tilsyneladende forfejlede release-dag 3.15.20.

Lady Gaga har allerede udskudt sit album på ubestemt tid, Childish Gambino kunne vente en uge.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu