Læsetid: 6 min.

Informations podcastpanel vil hellere høre på kilder end på journalister

Hver uge anmelder Informations faste læserpanel en ny aktualitetspodcast. I denne uge: Zetlands ’Helikopter’, som både får ros for sin uformelle mundtlighed og for sin evne til at støve gode kilder op uden for egne journalistiske rækker
Hver uge anmelder Informations faste læserpanel en ny aktualitetspodcast. I denne uge: Zetlands ’Helikopter’, som både får ros for sin uformelle mundtlighed og for sin evne til at støve gode kilder op uden for egne journalistiske rækker

Sofie Holm Larsen

3. april 2020

Zetlands aktualitetspodcast ’Helikopter’ giver hver dag indblik i én aktuel nyhedshistorie af 20 minutters varighed. I denne tid er podcasten helliget coronakrisen og udkommer undtagelsesvist også i weekenden. Værter: Mads Olrik og Jakob Skaaning

»Værterne er klare i spyttet og undgår ledende spørgsmål«

Ulla Jensen er 71 år, pensioneret folkeskolelærer, bosat i Aalborg

»Helt overordnet synes jeg, at podcastafsnittene har været rigtig gode, selv om de alle sammen handler om corona, men det kan jo nok ikke være anderledes for tiden. Især det afsnit, jeg hørte i onsdags (25. marts, red.), var spændende. Det handlede om den pressekonference, som blev holdt, hvor Søren Brostrøm og Magnus Heunicke prøvede at overbevise folk om, at de var helt enige. Men det kunne man jo se, at de ikke var. Brostrøm var blevet banket en smule på plads, og det gik de i dybden med i Helikopter

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu