Læsetid: 5 min.

Informations podcastpanel blev klogere af ’Altinget Politik’ – men de kedede sig også lidt

Hver uge anmelder Informations faste læserpanel en ny aktualitetspodcast. I denne fjerde og sidste runde gælder det ’Altinget Politik’, som er så nøgtern og sober i sin formidling, at den på utrolig vis næsten formår at gøre en pandemi kedelig
Hver uge anmelder Informations faste læserpanel en ny aktualitetspodcast. I denne fjerde og sidste runde gælder det ’Altinget Politik’, som er så nøgtern og sober i sin formidling, at den på utrolig vis næsten formår at gøre en pandemi kedelig

Sofie Holm Larsen

11. april 2020

’Altinget Politik’ er en daglig nyhedspodcast om politik, der udkommer hver eftermiddag mandag-fredag. Afsnittene varierer i længde mellem 10-30 min. Vært: Henrik Axel Buchter

»Det er sådan set meget interessant, men også meget intellektuelt«

Ulla Jensen er 71 år, pensioneret folkeskolelærer, bosat i Aalborg

»Jeg kendte ikke Altinget i forvejen, altså lige bortset fra at jeg har set Besserwisserne på TV 2 News, hvor deres politiske kommentator Erik Holstein er med i panelet. Men det er første gang, jeg lytter til Altingets podcast.«

»Et af afsnittene handlede om, hvor meget man fra myndighedernes side skal have lov til at overvåge her i en coronatid. Hvis man skal finde smittekilderne, er det godt at blive klog på, hvem der har krydset ruter. Det er en form for viden, som epidemiologer og sygdomsbekæmpere kunne få meget gavn af. Men er vi som borgere interesseret i at blive overvåget for meget? Det var et spændende spørgsmål, synes jeg.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer