Læsetid: 3 min.

Radio Louds ungdomsprogrammer er bedst, når almindelige unge får ordet

Ud fra den håndfuld programmer, Informations anden Loud-anmelder fik hørt i kanalens første weekend, overrasker Loud positivt. De fineste øjeblikke var dem, hvor det hverken var kendte eller eksperter, men almindelige unge, der fik ordet
’Det er en positiv overraskelse, at ideerne bag de fem programmer, jeg nåede at høre, er nogenlunde klare og meningsfulde,’ skriver Lone Nikolajsen om sin første lytteoplevelse af Radio Loud.

’Det er en positiv overraskelse, at ideerne bag de fem programmer, jeg nåede at høre, er nogenlunde klare og meningsfulde,’ skriver Lone Nikolajsen om sin første lytteoplevelse af Radio Loud.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

7. april 2020

Det virker helt rimeligt, at man ved tilfældig lytning af en radiokanal for unge støder på to afsnit af et program om at se sig i spejlet, to forskellige musikprogrammer, et program om teknologi og så et om at lave frivilligt arbejde. 

Sådan var mit møde med den nye DAB-kanal Radio Loud hen over weekenden. Det eneste, jeg umiddelbart savnede, var et program dedikeret til at svælge i følelser. Det er måske også bare, fordi jeg godt kunne unde ungdommen nu til dags noget, der minder om den store public service-gave i mit eget ungdomsliv, radiohitlisten med de meget følsomme lytterbreve, Det elektriske barometer. 

Og måske findes det, programmet, hvor følelser endevendes med stor tålmodighed og alvor. Jeg kan i hvert fald ikke garantere, at det ikke gør, for det har ikke været muligt at opspore en sendeplan for Radio Loud. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu