Læsetid: 5 min.

Biograferne genåbner: Her er de fem vigtigste film, du skal se

I denne uge åbner de første danske biografer efter at have været lukket i mere end to måneder på grund af coronakrisen. Her er et uddrag af Informations anmeldelser af de vigtigste af de film, der nu får en ny chance på det store lærred
Céline Sciammas ’Portræt af en kvinde i flammer’ er en af de film, der nu igen kan ses i biografen. Ved premieren skrev Informations anmelder, at den fortæller ’helt suverænt om kærlighed. For mig viser den faktisk bedre end nogen anden film kærligheden i at kigge på nogen’.

Céline Sciammas ’Portræt af en kvinde i flammer’ er en af de film, der nu igen kan ses i biografen. Ved premieren skrev Informations anmelder, at den fortæller ’helt suverænt om kærlighed. For mig viser den faktisk bedre end nogen anden film kærligheden i at kigge på nogen’.

Camera Film

28. maj 2020

I denne uge åbner de første danske biografer efter at have været lukket i mere end to måneder på grund af coronakrisen. På plakaten er både film, som havde nået at gå i biografen en rum tid, og film, som havde premiere samme dag, som Danmark blev lukket ned. Her er et uddrag af Informations anmeldelser af de vigtigste af de film, der nu får en ny chance på det store lærred:

 

’Kød og blod’, anmeldt af Katrine Hornstrup Yde

Kød og blod af spillefilmsdebuterende Jeanette Nordahl er vist ikke set før på dansk jord: en vaskeægte dansk mafiafilm med en rigtig Godmother. Bodil (Sidse Babett Knudsen) låner fra sit kontor i sin natklub penge til lyssky folk fra lokalsamfundet, der ingen chance har for at låne i banken (...) 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Oluf Husted
David Zennaro og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu