Læsetid: 3 min.

Charli XCX’s karantænepop sprudler som rusten konfetti

Den britiske popstjerne Charli XCX har fordrevet tiden i isolation under coronakrisen med at producere et nyt album i dialog med sine fans. Resultatet er et glitchet, technoflænset og festliderligt øjebliksbillede
Charli XCX konstaterer, at hun ikke kan feste ’med’ sit publikum i disse tider, så i stedet må hun feste ’på’ dem.

Charli XCX konstaterer, at hun ikke kan feste ’med’ sit publikum i disse tider, så i stedet må hun feste ’på’ dem.

Atlantic Records

2. juni 2020

Tusind lyserøde balloner er pustet op, champagnen poppet og posen med lilla partypiller er fundet frem fra gemmerne, mens den ene gæst, der er anledning til al denne festivitas, lader vente på sig. Det er situationen på den britiske popstjerne Charli XCX’s »Party 4 u«, der som flere andre af sangene på hendes nye album udtrykker en dyb længsel efter at feste. Ja, nærmest en slags festliderlighed.

»I’m about to party on you / Watch me, watch me party on you« gentager hun kælent og markerer således frækt sit savn efter en særlig slags intimfest med en enkelt udskiftning af et forholdsord. Hun håber på at kunne feste ikke med, men den anden.

Da sanger og sangskriver Charli XCX – med det borgerlige navn Charlotte Aitchison – blev nødsaget til at gå i karantæne i sit hjem i Los Angeles, gav hun sig selv en deadline på seks uger og meddelte offentligheden, at hun 15. maj 2020 ville udgive sit fjerde album. Hun havde allerede titlen: How I’m Feeling Now.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu