Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Drake vil også have lytterne til at tænke på andet, end hvordan man skal flytte fødderne

At grænsen mellem humor og fortvivlelse er hårfin, er det musikere som Drake, der skal huske os på. På sit nye mixtape, Dark Lane Demo Tapes, viser rapperen, hvordan en hård hip hop-rygrad og en blød, melodisk madras både clasher og passer sammen
Drakes sang »Toosie Slide« gik viralt, da den udkom i begyndelsen af april.

Drakes sang »Toosie Slide« gik viralt, da den udkom i begyndelsen af april.

Ritzau Scanpix

Kultur
6. maj 2020

Det er ikke til at komme uden om, at Drake lige nu er kongen af det sociale medie TikTok. Indrøm det bare – den canadiske hitrappers 15 sekunders selvironiske danseundervisning har også fået dig til at danse i dit joggingtøj og filme det samtidig. Måske har du endda lyttet til fuldlængdeversionen af det nummer, han danser til.

It go, right foot up, left foot slide
left foot up, right foot slide
basically, I'm saying either way, we 'bout to slide, ay

Ellers kan jeg oplyse, at sangen hedder »Toosie Slide« og gik viralt, da den udkom i begyndelsen af april. Hvad ingen vidste på det tidspunkt, var dog, at nummeret og den tilhørende dansesekvens blot tårnede sig op som en sidste forpost til Drakes spritnye mixtape, Dark Lane Demo Tapes.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her