Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

’Space Force’ er en sjov serie om at arbejde under en chef, der udsteder ordrer på Twitter

Steve Carell har skabt og spiller hovedrollen i komedieserien ’Space Force’, der handler om en firestjernet generals forsøg på at etablere USA’s rumforsvar – samtidig med at han har rod i privatlivet og en tumpe som chef. Det er både morsomt og rørende
General Naird (Steve Carell) og hans forskningschef, doktor Mallory (John Malkovich), finder ud af, at de må samarbejde for at overleve en inkompetent og labil præsident i komedieserien ’Space Force’. Foto: Netflix

General Naird (Steve Carell) og hans forskningschef, doktor Mallory (John Malkovich), finder ud af, at de må samarbejde for at overleve en inkompetent og labil præsident i komedieserien ’Space Force’. Foto: Netflix

Kultur
29. maj 2020

»POTUS vil have foretaget nogle ændringer. Han tweeter om det om fem minutter. Så lad os håbe, at I kan lide det.«

Nej, det er ikke nemt at være højtrangerende embedsmand i det amerikanske militær, når ens øverstbefalende, præsidenten, annoncerer sine beslutninger via de sociale medier – beslutninger, man i øvrigt aldrig med sikkerhed kan vide, hvad ender med, og som ofte er både dumme og uforsigtige.

Det lyder måske som livet under Trump, men det er det ikke – eller rettere, det er tydeligvis inspireret af Trump, men sker helt i begyndelsen af Netflix’ nye komedieserie Space Force.

Serien, der er skabt af Steve Carell og Greg Daniels og har Carell i hovedrollen, handler om en nyudnævnt, firestjernet general, Naird (Carell) – siger man det på en bestemt måde, lyder det som nørd, hvilket ikke ligefrem er positivt i militærverdenen – som får til opgave at styre en ny, sjette del af militæret: Space Force.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeppe Lindholm

Herhjemme skal vi jo arbejde efter ordre fra pressemeddelelser, som så viser sig bare at være for sjov. Jo, virkeligheden overgår ofte fantasien. Ik.

Morten Højbjerg Sørensen, Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus og Daniel Joelsen anbefalede denne kommentar