Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

De to autotunede vokalister Lord Siva og Ivan$ito synger om kærlighedens kvaler

Lord Sivas dansksprogede album ’Lys’ har en lethed over sig, der skifter mellem at være poetisk fritsvævende og få albummet til at virke oppustet. Imens rummer det spanske ’Everything Is Reggaeton’, der er Ivan$itos debutalbum, en anderledes stabil tyngde
Lord Siva er udkommet med sit tredje album, ’Lys’.

Lord Siva er udkommet med sit tredje album, ’Lys’.

Anders Rye Skjoldjensen

Kultur
22. maj 2020

Lord Siva og Ivan$ito bruger autotunen til at give deres lyrik blødhed. Lord Siva er dansk-srilankanske Brian Sivabalan, hvis sangstemme er umiskendelig, uanset om han synger på dansk eller engelsk. Chilenskfødte Ivan$ito holder sig, som reggaeton-genren foreskriver, til sin spanske vokal på sit urbane albumdebut Everything Is Reaggeton.

Som solokunstner har Lord Siva hittet med sin danske lyrik, der har fået ham nomineret til flere DMA-priser og taget ham på en landsdækkende turné som opvarmning for det lige så dansksprogede rockband The Minds of 99. I samarbejde med produceren Vera har Lord Siva tidligere i år udgivet EP’en Lord Siva & Vera med engelske sangtekster. Men på sit tredje album, Lys, er han vendt tilbage til at synge og rappe på dansk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her