Læsetid: 2 min.

Bisses nødalbum om coronakrisen er forløsende at lytte til

Selv om Bisse ligesom alle andre har været i isolation, lader hans folkelige spillemandstalent ikke til at have manglet noget. Hans seneste album, ’Cobid-20’, er fuldt på højde med de forudgående, både poetisk og musikalsk
Bisse skulle have været i studiet med bandet Bissebanden den dag, Danmark lukkede ned. I stedet måtte han finde på noget andet. Det blev albummet ’Cobid-20’

Bisse skulle have været i studiet med bandet Bissebanden den dag, Danmark lukkede ned. I stedet måtte han finde på noget andet. Det blev albummet ’Cobid-20’

Pressefoto

5. juni 2020

I sidste uge diskuterede vi i musikredaktionen, hvilke sange der er de rigtige at lytte til i krisetider som under corona. Forud havde vi valgt en række kriterier for udvælgelsen af sange – de skulle blandt andet have en dulmende, udfriende effekt på lytteren, samtidig med at de selvfølgelig skulle lyde godt og sætte gang i de ensomme, hudsultne kroppe. Hvis Bisse havde udgivet sit seneste album, Cobid-20, et par uger før, havde han uden tvivl været en stor del af den diskussion. Måske havde en af hans nye sange endda vundet konkurrencen. For alle numrene på Cobid-20 er mere eller mindre direkte reaktioner på coronakrisen – og de er både dulmende, udfriende og igangsættende.

Titlen Cobid-20 lyder som en mutation af coronavirussens medicinske navn, Covid-19. Men heldigvis er der bare tale om en sammenskrivning af ordene Corona Bisse Disc 2020. Selv om han har været i isolation, har Bisse ikke mistet evnen til at gøgle med ord.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu