Læsetid: 2 min.

Fløjt-along med den skønne folktrio Dreamers’ Circus

Når melodierne er så smukke, som tilfældet er på ’Blue White Gold’, er det fløjtende ligegyldigt, om de bliver spillet på en violin fra 1700-tallet, en plastikmelodica eller en træskofiol. De virker lige fortryllende
Dreamers’ Circus.

Dreamers’ Circus.

PR

10. juni 2020

Det er virkelig svært at fløjte og grine samtidig. Det ved man, hvis man har prøvet det. Det er også virkelig svært ikke at fløjte med på »The World Was Waiting«, der er andet nummer på Dreamers’ Circus fjerde album Blue White Gold. Det bekræfter musikvideoen til det ørehængende og glædesspredende instrumentalnummer, hvor folk fra hele verden spidser læber til et globalt og velfornøjet fællesfløjt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Frank Østergaard
  • ingemaje lange
Frank Østergaard og ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu