Læsetid: 3 min.

Franske Rone giver udsigt til en medrivende strøm af elektronika

På sit femte album, ’Room with a View’, får Rone de klassiske symfoniers opbygning, rockens fængende hooks og den nyeste musikteknologi til at løbe sammen i en flod af lyd. Men selv om lydbølgerne går højt, skal man ikke være bange for at blive søsyg
Numrene på Rones ’Room with a View’ flyder sammen til en harmonisk strøm af både lytte- og dansevenlig elektronika.

Numrene på Rones ’Room with a View’ flyder sammen til en harmonisk strøm af både lytte- og dansevenlig elektronika.

Alexandre Ollier

26. juni 2020

På hindi er rone et ord for at græde. Men når man udtaler det på fransk, lyder det som den flod, der løber fra Schweiz gennem Genevesøen ind i Frankrig. Rhônefloden er landets mest vandrige flod, og den sørger for vindyrkningen i området Côtes du Rhône, ’Rhônes kyster’.

Det er ikke til at vide, hvad den franske, elektroniske musiker Rone vil sige med sit kunstnernavn. Men dets vandede betydning passer godt til at beskrive hans musik. For musiker og producer Erwan Castex laver klangoverflader i konstant bevægelse, og lyde, der gerne flyder sammen. Han kombinerer ambient, opbygget som klassiske symfonier, med vuggende houserytmer og ørehængende hooks. På hans femte studiealbum, Room with a View, er der udsigt til en timelang, medrivende strøm af behagelige, elektroniske toner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu