Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Frida Brygmann og Thomas Korsgaard har skrevet en opdatering af ’Gummi-Tarzan’

Vatnisser og historier om vatnisser holder bare. Det ved vi fra Gummi-Tarzan og nu hans lidelsesfælle Minimund
Vatnisser og historier om vatnisser holder bare. Det ved vi fra Gummi-Tarzan og nu hans lidelsesfælle Minimund

Lasse B. Weinreich

Kultur
12. juni 2020

Der gemmer sig flere nyheder i bognyheden Minimund af Frida Brygmann og Thomas Korsgaard: 1. Det er forfatternes børnebogsdebut og 2. Minimund er en opdatering af Ole Lund Kirkegaards Gummi-Tarzan fra 1975. Eller Ivan Olsen, med øgenavnet Gummi-Tarzan, har i Sylvester Torkildsen, med øgenavnet Minimund, fået sig en lidelsesfælle og 55 år yngre tvilling.

Sylvesters vatnissethed består i hans »lille, lyse egernstemme«, det er den, der gør, at Esben og William fra hans klasse har fundet på øgenavnet Minimund. Det lyder måske ikke særlig slemt at blive kaldt Minimund, men netop dét er en af de mange fine ting ved bogen.

Frida Brygmann og Thomas Korsgaard: ’Minimund’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her