Læsetid: 4 min.

To midaldrende mænd følger i Odysseus’ fodspor i den underholdende ’The Trip to Greece’

I den fjerde og formentlig sidste ’The Trip’-serie, ’The Trip to Greece’, følger vennerne Rob Brydon og Steve Coogan i sagnhelten Odysseus’ fodspor. Det er der kommet en både munter og melankolsk rejse ud af
’The Trip to Greece’ sætter et godt og eftertænksomt punktum for en historie, Brydon, Coogan og Winterbottom har brugt et årti på at fortælle.

’The Trip to Greece’ sætter et godt og eftertænksomt punktum for en historie, Brydon, Coogan og Winterbottom har brugt et årti på at fortælle.

PR-foto

15. juni 2020

Der var et tidspunkt, mens jeg så The Trip to Greece, hvor jeg blev virkelig træt af Rob Brydon. Han afbrød konstant sin ven og rejsekammerat, Steve Coogan, og gjorde grin med ham. Bevares, drilleri er et af de faste og bedste elementer i den serie af tv-programmer og film, hvor de to midaldrende mænd rejser og spiser sig vej rundt i Europa.

I The Trip (2010) besøgte de The Lake District i det nordvestlige England, i The Trip to Italy (2014) og The Trip to Spain (2017) rejste de til, ja, Italien og Spanien. Nu er de så endt i Grækenland, og jeg tror faktisk, at Coogan også har fået nok af Brydon og hans konstante stikpiller.

Misforstå mig ikke. Det plejer at være virkelig sjovt, fordi Coogan kan være en noget så selvoptaget spradebasse, der hele tiden taler om de film- og tv-priser, han har vundet, og de betydelige filmroller, han bliver tilbudt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu