Læsetid: 3 min.

True crime-digidrama på Future V udnytter onlineformatets muligheder

En livestream, en mystisk kuvert og en forsvunden søster. ’Safe Space’ på Teater V’s nye virtuelle scenerum, Future V, er et actionpacked og rørende drama, der sendes live på onlineplatformen Zoom
’Safe Space’ er dramatik skabt til at spille online, og det fungerer.

’Safe Space’ er dramatik skabt til at spille online, og det fungerer.

Future V

3. juni 2020

Teater V i Valby tager med oprettelsen af Future V et væsentligt skridt i forsøget på at bringe teatret ind i den teknologiske tidsalder, vi lever i. Future V skal fungere parallelt med (ikke som en erstatning for) det fysiske teater ved at sende nyskrevne forestillinger – af teatret kaldet »digidramatik« – live via onlineplatformen Zoom.  

Teaterchef Pelle Koppel står bag iscenesættelsen af Safe Space, der er skrevet af 2020-vinderen af Dramatisk Debut, Nanna Berner. 

Filippa Suenson er den unge kvinde Ene, der sender livestreams fra sin lejlighed.

»Jeg forsøger virkelig at holde hovedet koldt,« fortæller hun, mens hun kigger ind i kameraet med et strejf af ængstelse i blikket.

Ene har modtaget en brun boblekuvert i sin postkasse uden afsender og med et mærkeligt indhold. Hendes fortælling er henvendt direkte til alle os, der sidder og kigger med denne aften. Vi, der ser med på hendes livestream, er hendes safe space.

»På en eller anden langt ude måde, er I blevet de mennesker, jeg stoler på.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer