Læsetid: 2 min.

En tur ned under altings overflade med Kaitlyn Aurelia Smith

Da Kaitlyn Aurelia Smith vendte tilbage til naturen fra storbyen, mødte hun også synthesizeren. På sit ottende album, ’The Mosaic of Transformation’, fremstår Smiths kærlighed til dette instrument lige så kraftfuld som en havfrues kærlighed til havet
Efter en tur ned i Kaitlyn Aurelia Smiths ’The Mosaic of Transformation’s kølige dybder bliver det lettere at flyde sammen med resten af verden igen.

Efter en tur ned i Kaitlyn Aurelia Smiths ’The Mosaic of Transformation’s kølige dybder bliver det lettere at flyde sammen med resten af verden igen.

Chantal Anderson

24. juni 2020

Kaitlyn Aurelia Smith er en ganske almindelig menneskekomponist – men hun laver elektronisk musik, så det lyder, som om det er nymfer og havfruer, der står bag. Hendes synthesizer er blød og duvende, og dens toner flyder harmonisk ind og ud mellem hinanden til en understrøm af uendelige kluklyde. Hendes ottende studiealbum, The Mosaic of Transformation, er en tur ned under altings overflade.

I løbet af karrieren har Kaitlyn Aurelia Smith lavet musik til både reklamer, fjernsynsudsendelser, yoga og meditation. Hendes lydunivers træder vande et sted mellem det neoklassiske og det ambiente. Men hun synger også, eller rettere messer – hendes sang er underlagt rytmen og tonerne i musikken, mens lyrikken opstår som gentagelser, mumlen, utydelige og forstrakte ord.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu