Læsetid: 4 min.

’Familiefesten’ er 101 lange minutter, som filmredaktøren godt kunne have været foruden

Cédric Kahns ’Familiefesten’ er en hysterisk, larmende og ucharmerende oplevelse
Der er også plads til en smule morskab midt i al familiekaosset i Cédric Kahns ’Familiefesten’. Det er Claire (Emmanuelle Bercot) yderst til venstre, og ved siden af i sofaen er det hendes mor, Andréa (Catherine Deneuve).

Der er også plads til en smule morskab midt i al familiekaosset i Cédric Kahns ’Familiefesten’. Det er Claire (Emmanuelle Bercot) yderst til venstre, og ved siden af i sofaen er det hendes mor, Andréa (Catherine Deneuve).

41 Shadows

30. juli 2020

Hvis jeg skal sige noget positivt om Cédric Kahns seneste film, Familiefesten, så er det, at den har sat en endegyldig streg under, at min egen familie slet ikke er så tosset – ikke sammenlignet med den mildest talt dysfunktionelle familie, som den franske veteraninstruktør og -skuespiller portrætterer i sin film.

Familiefesten foregår i løbet af en lang dag, hvor Andréa (Catherine Deneuve) samler sine børn, svigerbørn og børnebørn i sit og manden, Jeans (Alain Artur), store hus på landet. Der er lagt op til en sammenkomst af de mere idylliske, men spændingerne viser sig allerede fra det øjeblik, hvor den ældste søn, Vincent (Cédric Kahn selv), hans kone, Marie (Laetitia Colombani), og deres to drenge ankommer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu